De meest kosten-efficiënte bedrijfsvoering

Graag informeren wij u dat we vanaf heden de officiële exclusieve distributeur zijn van ‘TST Flaw Detection Technology’.

TST Flaw Detection Technology Co., LTD (TST), opgericht in 2010 is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van niet-destructieve inspectiesystemen voor staalkabels en transportbanden.

TST’s missie is om voortdurend door te ontwikkelen in inspectie-oplossingen voor de veiligste staalkabel werkzaamheden en de meest kosten-efficiënte bedrijfsvoering te bieden voor staalkabel en transportbanden.

Met jarenlange praktijk ervaring, realiseert TST zich dat de verantwoordelijkheid van een bedrijf niet alleen een technisch antwoord op veiligheidsinspectie moet zijn, maar ook een uitgebreide zakelijke oplossing met een volledige betrekking van mens en milieu, wat betekent dat ons systeem in de eerste plaats de bewaker moet zijn van veilige staalkabel werkzaamheden, bovendien kunnen de bedrijfsdoelstellingen sneller behaald worden door de onderhoudskosten te reduceren.

Ook geïnteresseerd in TST Flaw Detection?

Neem dan vrijblijvend contact op voor advies.

  • Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten smeermiddelen
  • Lubricant Equipment is “ICML MLT 1” gecertificeerd
  • Uitgebreide documentatie van alle producten beschikbaar
Neem contact op