Lubrication Equipment is opgericht in 2010 en gevestigd op de Jacobus Lipsweg 100 te Dordrecht. Ondernemer Ed Snijders en, toen startend ondernemer, Roel Snijders zagen een behoefte in de markt voor hoogwaardige smeermiddelen en smeerapparatuur met persoonlijk advies en begeleiding aan klanten. Ed Snijders heeft al jarenlang ervaring opgedaan met de smeermiddelfabrikant ‘Lubrication Engineers’ en zijn sinds 2010 de officiële dealer geworden.

Om een goede en professionele basis te leggen heeft Lubrication Equipment zich gecertificeerd bij de internationale instantie ICML met de certificering MLT 1. Met deze kennis heeft het bedrijf zich in de loop der jaren verder ontwikkeld en klanten geadviseerd om met hoge kwaliteit smeermiddelen aanzienlijke kosten te besparen.

Persoonlijk, professioneel en kostenbesparend voor uw bedrijf

Men is zich meestal wel bewust van de noodzaak van smeren, maar vanwege tijdgebrek of wisselend personeel wordt dit wel eens vergeten. Dit kan grote gevolgen hebben voor de productiviteit en brengt vaak extra kosten met zich mee wat het bedrijfsresultaat beïnvloedt. Lubrication Equipment is gespecialiseerd om passend advies te geven om het beste smeermiddel in de juiste hoeveelheid aan te brengen voor alle toepassingen.

Meest gestelde vragen

Bekijk onze meest gestelde vragen hieronder. Mocht uw vraag hier niet tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ja, wij komen heel graag bij u langs om kennis te maken en te leren hoe u het smeertechnisch onderhoud momenteel uitvoert. Vervolgens zullen wij samen met u een plan van aanpak opstellen en de mogelijkheden adviseren om dit op een hoger plan te realiseren.
Wij zitten sinds 2010 gevestigd op de Jacobus Lipsweg 100 te Dordrecht. Dit is een strategische locatie vlakbij de Rotterdamse en Antwerpse haven. Het pand ligt aan de getijrivier Dordtse Kil met uitzicht op het vaarwaterkruispunt Dordtse Kil en de Oude Maas.
Wij vinden een persoonlijk advies erg belangrijk. Om een goed en professioneel advies te geven leren wij graag van u voor welke toepassing het smeermiddel gebruikt wordt, zodat wij niet alleen een equivalent adviseren van het product dat momenteel gebruikt wordt, maar wat de toepassing nodig heeft. 
Wij geloven dat de klant zijn machines het beste kent en kan onderhouden. In samenwerking met de klant kunnen we een smeerplan samenstellen om aan de hand van bijvoorbeeld een checklist alle punten tijdig te voorzien van olie of vet.
Ja, wij geloven in persoonlijk advies en begeleiding. Wij zijn overtuigd dat onze service het smeertechnisch onderhoud op een hoger niveau kan brengen en doen dit geheel vrijblijvend. 
Deze kunt u hier downloaden.

Meer informatie aanvragen?

Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

  • Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten smeermiddelen
  • Lubrication Equipment is “ICML MLT 1” gecertificeerd
  • Uitgebreide documentatie van alle producten beschikbaar
  • Uw (aan)vraag wordt altijd snel beantwoord.
Neem contact op